HÁZIREND

 1. A rendezvényre a belépés ingyenes, de 16 év alatt regisztrációhoz kötött.
 2. A regisztrált vendégeink karszalagot kapnak, rajta nevükkel és egy szülői elérhetőséggel.
 3. A gyermekprogramok mindkét napon 10.00-19.00 óráig tartanak.
 4. A rendezvény játékait, eszközeit mindenki a saját felelőségére használhatja, gyermekek csak szülői kísérettel.
 5. A rendezvény programpontjainál animátorok segítik a játékok használatát, akik jogosultak a játék tiltására, engedélyezésére a résztvevők részére. Mindig hallgassatok az animátorokra!
 6. Tüzet gyújtani Tilos, csak a kijelölt Bográcsverseny helyszínen lehet, ellenőrzött körülmények között.
 7. Az épületekben, vécékben, a gyermekjátékok és gyermekprogramok területén és 10 méteres körzetében DOHÁNYOZNI TILOS!
 8. A rendezvényen az erősen ittas, mások vagy saját épségét veszélyeztető látogatókat a szervezők és a biztonsági szolgálat kikísérheti a rendezvény területéről. Érezd jól magad mértékkel!
 9. A rendezvényre érkező Mesevonat is ingyenes, utazni érkezési sorrendben lehet rajta a szabad helyek függvényében.
 10. Gépkocsival érkezők közterületen parkolhatnak. A rendezvényre TILOS gépjárművel és motorbiciklivel behajtani.
 11. Kerékpárral érkezők a rendezvény területén kívül kijelölt bicikli tároló területen zárhatják le kerékpárjukat. A rendezvény területére a bicikli behozható, de csak tolni szabad!
 12. Fényképezni szabad, de a koncertekről kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni. A rendezvényről kép és hangfelvétel készül, a résztvevők a belépéssel elfogadják hogy a felvételeken szerepelhetnek.
 13. A Rendezvények területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
 14. A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!
 15. Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvény területén is tilos!
 16. Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
 17. A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
 18. Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (kés, rugós kés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.
 19. A Rendezvény területére a jogszabályban meghatározott segítő kutyákon, vakvezető kutyákon és rendőrségi kutyákon túlmenően kizárólag az általános közfelfogás szerint szelíd, a Látogatók és mások életére, egészségére, testi épségére veszélyt nem jelentő, pórázon vezethető háziállatok léptethetőek be, díjmentesen, és csak gazdájuk által.